Врање: Пуцао возачу у срце послије удеса

Агенције
Врање: Пуцао возачу у срце послије удеса

Врање - У селу Ранутовац у околини Врања око 11.30 догодио се стравичан злочин, када је један мушкарац пуцао у срце човјеку с којим се претходно сударио аутомобилом.

Возач "рено клиа" ударио је на локалном путу у ауто "југо флорида", којим је управљао осумњичени за убиство. "ОК радио" из Врања јавља да је укупна штета била мања од 1.000 динара ( око 90 евра)

Послије удеса дошло је до свађе, током које је возач "југо флориде" из села Житорађе код Хана, који је у возилу био са супругом и двоје дјеце, изашао из свог аутомобила и пиштољем "тетејцем" пуцао директно у срце возачу другог возила.

Након злочина, возач "флориде" је бацио пиштољ и остао на путу, поред свог возила.

"На државном путу другог реда код Врања, дошло је до саобраћајне незгоде у којој није било повређених. Сумња се да је након судара и краће расправе, возач Срђан Алексић пиштољем који је легално поседовао, усмртио Љубишу Николића. Увиђај су извршили заменик тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Врању и полицијски службеници Полицијске управе у Врању", рекао је за "ОК радио" портпарол Полицијске управе Врање Драган Стаменковић.

"Рено" је, према сазнајима "Блица", француских регистрација, а возио га је мушкарац стар око 45 година, родом из Лесковца.

Он је ухапшен на мјесту несреће.

Штета на аутомобилу, како су проценили саобраћајци, мања је од 1.000 динара, јер је само огребан дио задњег браника и тако старе „флориде".

Саобраћај на магистралном путу Врање – Ниш више од два сата одвијао се веома отежано, јер су се возила преусмјеравала на аутопут који је још увијек у изградњи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана