Возач начелника Козарске Дубице пијан изазвао несрећу

nezavisne.com
Возач начелника Козарске Дубице пијан изазвао несрећу

Козарска Дубица - Бранислав Јањуз - Пићи, службени возач начелника општине Козарска Дубица, синоћ је око 21 час, службеним возилом Пассат, под дејством алкохола изазвао саобраћајну несрећу у којој је лакше повријеђена Гордана Бабић, сазнају ''Независне'' из извора блиских полицији.

Он је са 2, 9 промила алкохола у крви  на транзиту у Козарској Дубици, ударио возило којим је управљала  Бабићева. Она је након тога превежена у блоницу. Како се сазнаје  Бабићева је ван животне опасности.

''Независне'' сазнају да је са Јањузом у службеном аутомобилу била женска особа З.Б., а која  се одмах удаљила са мјеста несреће.

Како се незванично сазнаје на лице мјеста одмах је стигао Саша Николетић, начелник одјељења за пољопривреду у општини Козарска Дубица.  

Он је како се незванично сазнаје дао извају да је он био на мјесту сувозача у тренутку несреће. Даље је како се сазнаје Николетић, навео како су се враћали са службеног пута.

На лицу мјеста се налазило доста свједока, који су посматрали сам чин несреће.

Како се сазнаје Николетић је након пола сата схватио да је направио огромну грешку, па је наводно од полиције тражио да се изјава обрише.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана