Vlasenica: Zbog žene isjekao sugrađanina

Nebojša Tomašević
Vlasenica: Zbog žene isjekao sugrađanina

Vlasenica - Policija je uhapsila Jovu Šakotu (37) iz Vlasnice zbog sumnje da je tokom tuče nožem isjekao sugrađanina Darka Majstorovića (35), saopšteno je iz policije navodeći njihove inicijale.

Prema nezvaničnim informacijama njih dvojica su se potukli 8. septembra u Sportskoj kladionici "Bet lajv" u Vlasenici, a povod sukob je Šakotina supruga.

- Ona je, navodno, prije nekoliko mjeseci napustila Šakotu i otišla kod Majstorovića. Zatim se nedavno vratila suprugu. Slučajan susret u kladionici bila je prilika da dvojica suparnika "izravnaju ljubavne račune" - rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je tokom slučajnog susreta prvo došlo do svađe, a zatim i tuče tokom koje je Šakota uzeo nož te po grudima, stomaku i rukama isjekao Majstorovića.

Nakon toga Majstorović je prevezen u Medicinski centar Zvornik gdje mu je ukazana pomoć i utvrđeno je da njegove povrede nisu teške.

U ovom centru su kazali da je on van životne opasnosti i stabilno, ali je zadržan na Odjeljenju hirurgije.

Komandir Policijske stanice u Vlasenici Dragan Jovičić, navodeći inicijale učesnika, izjavio je da su u tuči lakše povrede zadobili Šakota i njegova supruga, koja se u trenutku incidenta zatekla u kladionici.

Dodao je da će protiv svih aktera ovog događaja biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

U CJB Bijeljina su rekli da je ovaj slučaj prijavljen 8. septembra u 19.10 časova.

- Policijskoj stanici Vlasenica prijavljeno je da je došlo do tuče u Sportskoj kladionici. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je J. Š. nožem lakše povrijedio D. M. On je saslušan i protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu - rekli su u CJB Bijeljina.

Dodali su da policija J. Š. tereti za nanošenje lakših povreda tokom tuče, ali da će tužilaštvo okvalifikovati ovo krivično djelo.

Šakota i Majstorović nisu policiji poznati po krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana