Венто смрскан у судару са џипом у Рогоушићима код Пала

Небојша Томашевић
Венто смрскан у судару са џипом у Рогоушићима код Пала

Пале - Возач "фолксваген вента" Ж. П. из Пала тешко је повријеђен у судару са џипом BMW X5 за чијим воланом је био Б. Ч. из Сокоца.

Несрећа се десила у уторак поподне у мјесту Рогоушићи код Пала. Судар је био толико стравичан да је аутомобил "венто" смрскан до непрепознатљивости. Возачева врата су тотално уништена и скоро откинута, а отпао је и предњи лијеви точак.

Повријеђени Ж. П. превезен је у болницу Касиндо гдје је задржан на лијечењу. Сазнајемо да је задобио тешке повреде, али је тренутно стабилно и изван животне опасности.

У Полицијској управи Источно Сарајево потврдили су да се ова несрећа догодила уторак у 15.55 часова, али нису наводили детаље.

- По налогу дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево покренута је истрага с циљем утврђивања узрока несреће и одговорности учесника - рекли су у ПУ Источно Сарајево и истакли да не могу да дају више информација нити открију идентитет учесника.

Осим ове, током уторка и јуче десило се неколико несрећа у којима су повријеђене још четири особе, међу којима и једанаестогодишњи Михаел М. из Витеза. Овај дјечак повријеђен је када је на њега док је возио бицикл налетјело једно од два возила која су се сударила у мјесту Жељезничка станица - Новаци код Витеза. Актери ове саобраћајке су "форд фокус" који је возио Е. Л. (20) из Травника и "голф" за чијим воланом је био П. Б. (27) из Сплита.

Због изузетно тешког здравственог стања дјечак је хитно превезен у сарајевски Клинички центар гдје је смјештен на одјељење интензивне његе. У несрећи која се десила јуче око поднева у близини Жепча повријеђене су три особе. До несреће је дошло када су се сударили два камиона и аутомобил. На возилима је причињена материјална штета, а повријеђени су превезени колима Хитне помоћи у Дом здравља Жепче. Из МУП-а Зеничко-добојског кантона нису наводили детаље.

Возач побјегао

Полиција трага за возачем "опел астре" који је побјегао с мјеста несреће након што је у понедјељак ударио у мопед "лајф" који је возио О. С. (74) из Доње Ораховице код Тузле.

Мотоциклиста је тешко повријеђен и збринут је у Универзитетском клиничком центру Тузла.

- Возач "опела" је ударио у мотоцикл приликом претицања возила. Након што је закачио мотоциклисту, возач "опела" је само продужио према Тузли - рекли су у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана