Ватрогасци код Дервенте вадили возача из смрсканог волва

Н. Т.
Ватрогасци код Дервенте вадили возача из смрсканог волва

Добој - У стравичном судару камиона "ивеко" из Груда и аутомобила "волво" норвешких регистарских ознака јуче у Живиницама код Дервенте повријеђено је пет особа.

Призор је био стравичан, а возача аутомобила који је био заглављен у возилу извукли су припадници Ватрогасне јединице Дервента, који су морали да исијеку лим смрсканог "волва". Он је након извлачења заједно са троје својих повријеђених сапутника и возачем камиона превезен у добојску болницу "Свети апостол Лука".

Из полиције је саопштено да се саобраћајна несрећа десила у 5.40 часова, али не и идентитет повријеђених нити узрок несреће. Сазнајемо да је у "волву" била породица поријеклом из Теслића.

Дан прије ове несреће, у понедјељак око 17 часова у Станарима код Добоја тешко је повријеђен малољетник (16) када се возећи четвороцикл сударио са трактором који је возио В. М. из Станара. До несреће је дошло када је малољетник, возећи се из правца Рашковаца, при покушају да скрене улијево на локални пут четвороциклом ударио у трактор.

Истог дана четири часа касније у Плочнику код Добоја тешко је повријеђен пјешак Љубиша Самарџић (43) из Добоја. Њега је, док је прелазио улицу, ударио аутобус за чијим воланом је био Харис Машин. Њима је љекарска помоћ такође указана у добојској болници.

Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, казали су да ће узрок ове и осталих несрећа које су се десиле на њиховом подручју бити познат након истраге.

Осма жртва саобраћајки које су се десиле посљедња два дана је старица из Тузле Х. С. (80), коју је док је пјешачила ударио "фијат". Несрећа се десила у понедјељак, а за воланом аутомобила био је А. Ф. (55) из Тузле. Повријеђена је превезена у Универзитетски клинички центар Тузла, гдје је задржана на лијечењу.

Јуче се на подручју Челинца преврнуо камион, из којег је испала роба коју је превозио. На срећу, нико није повријеђен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана