Ватрогасци из Сребреника спасили двогодишњег дјечака

Klix.ba
Ватрогасци из Сребреника спасили двогодишњег дјечака

Припадници Ватрогасне јединице из Сребреника данас су спасили живот двогодишњег дјечака, који је сплетом околности остао закључан у породичној кући.

Његова мајка изашла је из куће, затворила протупровална врата, а потом се није могла вратити у кућу јер са собом није понијела кључ, пише Кlix.

Ватрогасци су око 12.45 сати запримили пријаву Ш.К., која је навела како је у једној од кућа у улици Бајазита Јашаревића остало закључано дијете.

Тим ватрогасаца одмах је отишао у улицу Бајазита Јашаревића, а један од њих је без икаквог оклијевања провалио у котловницу, а потом ушао у унутрашњост куће гдје је затекао довогодишњег дјечака у ходалици и у облаку дима.

Дјечакова мајка припремала је ручак, а након што је напустила кућу на шпорету се наставила кухати јело. Убрзо се почео ширити дим, али је правовременом интервенцијом ватрогасаца дјечак спашен и одвезен на преглед у Дом здравља у Сребренику.

Дјечак се према посљедњим информацијама осјећа добро, а нема сумње како су ватрогасци из Сребреника још једном заслужили епитет јунака дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана