Ватрогасци из Прњавора сјекли лим да извуку тијело тинејџера

nezavisne.com
Ватрогасци из Прњавора сјекли лим да извуку тијело тинејџера

Прњавор - Ватрогасци из Прњавора морали су сјећи лим и дијелове возила како би из олупине згужваног пежоа извукли заробљено тијело седамнаестогодишњег возача Д.П., који се аутом закуцао у дрво.

Из Територијалне ватрогасне јединице Прњавор кажу да им је јуче у 13.28 дојављена та несрећа, која се догодила на путу Прњавор - Србац, у мјесту Караћ.

“По дојави на терен је изашло возило за техничке интервенције и четири ватрогасца, а када су стигли затекли су страшан призор и приступили сјечењу лима и дијелова возила”, кажу ватрогасци из Прњавора.

У том граду завладао је шок након што је погинуо њихов млади суграђанин, који је, како кажу, претходно од познаника посудио пежо 406, да би се провозао. У селу Караћ истичу да је тинејџер живио с оцем и маћехом.

“Његов отац се давно развео и сада живи са другом женом. Њих двоје немају више дјеце”, рекао је наш саговорник.

Мјештани кажу да страдали малољетник није био проблематичан. Додају да је био вриједан и честит.

Комшиница страдалог младића испричала је да је он за петнаестак дана требало да крене у трећи разред средње школе. По њеним ријечима, страдао је на путу који је стрм и има неколико кривина.

“Вјероватно је возио мало брже па се ауто отео контроли. Пежо је ударио у дрво, баш са оне стране гдје је он сједио”, напомиње та комшиница те додаје да је тинејџер, иако нема возачку дозволу, знао возити аутомобиле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана