Усред ноћи сасуо рафал у кућу бивше супруге

nezavisne.com
Усред ноћи сасуо рафал у кућу бивше супруге

Нови Град - Полиција из Новог Града ухапсила је мјештанина Жељка В. (36), осумњиченог да је, усред ноћи испалио рафал у кућу у којој живи жена с којом је раније био у ванбрачној заједници, али и његовог суграђанина Драшка Б. (39), којег терете да је помогао Жељку током бјекства.

Жељка терете за изазивање опште опасности и недозвољено посједовање оружја, а Драшка за помагање.

Уз навођење иницијала, из Полицијске управе Приједор казали су да Жељка сумњиче да је у понедјељак, око два сата иза поноћи, према једној кући из аутоматске пушке испалио осам метака. Како незванично сазнајемо, на кући су остала бројна оштећења, и то на фасади, прозорима и слично.

“Након тога је, како га теретимо, побјегао аутом којим је управљао Драшко. Међутим, полиција је убрзо лоцирала обојицу осумњичених”, открива за “Независне” полицијски извор.

Уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор и наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Новом Граду, претресени су кућа и помоћни објекти које користи Жељко В.

“Тада је пронађена и привремено одузета аутоматска пушка М-70, преправљени војни карабин М-48, као и одређена количина пушчаних метака”, рекли су јуче из полиције.

Жељко је, како нам је потврђено, предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Приједору, док ће против његовог суграђанина бити достављен извјештај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана