Умро од инфаркта након саобраћајке

Д. Јовичић, Н. Томашевић
Умро од инфаркта након саобраћајке

Србац - Ненад Вујановић (68) из Повелича код Српца преминуо је од посљедица срчаног удара (инфаркта) на путу ка србачком Дому здравља након што је имао саобраћајну несрећу.

Како нам је потврдио специјалиста судске медицине Жељко Каран, обдукцијом је утврђен узрок Вујановићеве смрти.

- Вујановић није задобио озбиљније повреде у несрећи. Те повреде немају значаја за његову смрт, јер је човјек био болестан - рекао је Каран.

Несрећа се догодила на путу Србац - Нова Топола у суботу око 9.30 часова, када је дошло до судара "сеат ибице", коју је возио Вујановић и "рено мегана", за чијим је управљачем сједио Игор Радумило.

Очевици кажу да је возач "рено мегана" претицао аутомобил и налетио на "сеат ибицу", која је скретала.

- Тада је дошло до судара и од силине удара "сеат ибица" се преврнула на бок - казао је један од очевидаца несреће. Он је додао да су Вујановић и његова супруга одмах изашли из аутомобила и изгледало је да нису озбиљно повријеђени.

- Возач "сеат ибице" Ненад Вујановић нормално се кретао и разговарао са нама, тврдећи да му није ништа. Ипак, неколико минута касније чуо сам да му је позлило, па је хитно пребачен у србачки Дом здравља, али је преминуо већ на путу до Српца - рекао је тај очевидац, не желећи да му помињемо име.

Осим Вујановића и његове супруге, у возилу је било и њихово двоје дјеце, али нико од њих није повријеђен. Без озбиљних повреда прошао је и возач "рено мегана" Игор Радумило.

Увиђај на лицу мјеста обавили су припадници Полиције за безбједност саобраћаја из Градишке.

Статистика

Несрећа у Пријебљезима је четврта саобраћајка која се догодила у посљедња два мјесеца на истој дионици пута. У овим ранијим несрећама десет особа је задобило теже и лакше повреде.

Мјештани Пријебљега кажу да се на овој дионици пута налази једна од црних тачака србачких саобраћајница. Истакли су да је више особа у протеклих неколико година погинуло на овом путном правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана