Украо возило, па слетио с пута код Зенице

Aгенције
Украо возило, па слетио с пута код Зенице

Зеница - Какањац О.Ј. украденим аутомобилом скривио је 15. априла око 22,40 часова саобраћајну незгоду на магистралном путу М-17 у мјесту Врандук код Зенице.

Оне је возећи украдени аутомобил "VW-Golf IV", регистарских ознака Е71-Е-959, слетио са коловоза и том приликом задобио лаке тјелесне повреде, констатоване у Кантоналној болници Зеница.

Током обављања увиђајних радњи од службеника полиције Полицијске управе I утврђено је да регистарске ознаке не припадају наведеном возилу, а накнадним провјерама утврђено је да је наведено возило у власништву особе М.Е. из Маглаја, те да је отуђено, у току ноћи између 10. и 11. априла, на подручју општине Маглај.

Због сумње да је починило ова кривична дјела, особа О.Ј. је, након указивања љекарске помоћи, од полицијских службеника лишена слободе и дошло се до сазнања која су указивала на то да је ова особа могући извршилац више кривичних дјела тешке крађе и крађе, извршених у протеклом периоду на подручју општине Маглај.

Након извршене криминалистичке обраде, те документовања извршених кривичних дјела, О.Ј., рођено 1979. године, из Какња, битће, уз извјештај о почињеним кривичним дјелима и откривању извршиоца, предат на надлежност Кантоналном тужилаштву ЗДК, због постојања основа сумње да је починило наведена кривична дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана