Ухапшени дјевојка и три мушкарца због подметања пожара под возила

Срна
Ухапшени дјевојка и три мушкарца због подметања пожара под возила

Сарајево - Дјевојка и три мушкарца ухапшени су у Сарајеву због сумње да су прије два дана подметнули пожаре под четири возила у сарајевској општини Нови Град.

Ухапшена су лица чији су иницијали Н.К. /27/, М.Х. /27/, Х.М. /26/ и А.Ј. /28/, саопштила је Управа полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Они су предати у просторије Јединице за осигурање објеката и задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево, а о свему је обавијештен тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву.

Након криминалистичке обраде, они ће данас уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити предати у надлежност Кантоналном тужилаштву.

Управа полиције наводи да је Н.К, рођена у Сребреници, настањена у Сарајеву, осумњичена да је починила тешка кривична дјела против опште безбједности људи и имовине у вези са кривичним дјелима изазивање опште опасности и подстрекавање.

Осумњиченима М.Х, Х.М и А.Ј. на терет су стављена тешка кривична дјела против опште безбједности људи и имовине у вези са кривичним дјелом изазивање опште опасности.

Четири возила изгорјела су на паркингу у Улици Авде Чука у петак, 8. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана