Uhapšeni Emilio Baldo i Goran Milanović, traga se za Benedijem Đukanovićem

Srna
Uhapšeni Emilio Baldo i Goran Milanović, traga se za Benedijem Đukanovićem

Banjaluka - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke.

“Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela”, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična djela sumnjiči i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica.

Srna nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedi Đukanovićem.

Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana