Uhapšena četiri lica u Bijeljini i Lukavcu

Srna
Uhapšena četiri lica u Bijeljini i Lukavcu

Tuzla - U zajedničkoj akciji policija na području Lukavca i Bijeljine uhapšena su četiri lica i u pretresima pronađeni mobilni telefoni korišćeni za izvršavanje krivičnih djela, pištolj, određena količinu kokaina i veća količina novca za koji postoji sumnja da potiče iz trgovine drogom.

 

U jučerašnjoj akciji izvršen je pretres lica, vozila, stambenih i pomoćnih i drugih objekata na osam lokacija na području ovih opština, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nakon kriminalističke obrade, tri lica će uz izvještaj biti predata Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje.

Akciju, koja je provedena prema naredbama za pretres Opštinskog suda Lukavac i Osnovnog suda Bijeljina, izveli su pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona i Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

U okviru ove akcije juče je u Bijeljini jedno lice lišeno slobode, potvrđeno je ranije Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina. U akciji je izvršen pretres na četiri lokacije u gradu, a pronađena je i privremeno oduzeta određena količina opojne droge kokain i vatreno oružje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana