Ухапшен због сумње да је силовао дјевојчицу

Срна
Ухапшен због сумње да је силовао дјевојчицу

Зеница - Зеничани су згрожени новим шокантним случајем силовања малољетнице, који се догодио у насељу Црквице, пише портал "Аваз.ба".

Наиме, како наводи поменути портал, 45-годишњи Д.С. силовао је 12-годишњу дјевојчицу, а полиција је, одмах по пријави о овом случају, пронашла и ухапсила осумњиченог.

Према ријечима Алдине Алић, портпарола Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, ухапшени Зеничанин испитан је у полицији.

"Ухапшени је, након криминалистичке обраде и задржавања, предат на даљње поступање и у надлежност Тужилаштва ЗДК", каже Алић.

Како незванично додаје "Аваз", ухапшени и малољетна дјевојчица иначе су комшије. Он је дјевојчицу, тврди неименовани извор поменутог портала, позвао у стан да му помогне нешто око мобитела.

"Кад је дјевојчица отишла код њега, он је насрнуо на њу и силовао је. Сви су били згрожени. Отац дјевојчице није могао вјеровати шта се догодило. Брзо је дошла полиција, обавили су увиђај и ухапсили младића", говори извор.

Из Тужилаштва Зеничко-добојског кантона су казали да постоје основане сумње да је Д.С. извршио кривично дјело блудне радње над малољетницом.

"Предмет је у фази истраге, те ће се након анализе прикупљених доказа донијети тужилачка одлука", кажу из Тужилаштва.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана