Uhapšen vozač koji je nakon dva udesa pobjegao u kafanu

nezavisne.com
Uhapšen vozač koji je nakon dva udesa pobjegao u kafanu

​Kozarska Dubica - Policija je u kafani pronašla Dubičanina Sašu K. (40) poslije bjekstva nakon dvije saobraćajne nezgode u kojima je u Kozarskoj Dubici učestvovao, te provjerama utvrdila da je pijan, ali i pozitivan na droga-test!

Potraga za odbjeglim vozačem počela je nakon što je Policijskoj stanici Kozarska Dubica, u četvrtak oko 11.15 časova, prijavljen sudar u dubičkoj Ulici kralja Petra Prvog Oslobodioca.

Učestvovali su u toj nezgodi ford fijesta, kojim je upravljala Prijedorčanka M.M., te audi, čiji je vozač pobjegao, a kasnije će se ispostaviti da je u pitanju Saša K. I to nije kraj ovog svojevrsnog darmara.

"Dok su policajci rasvjetljavali tu saobraćajnu nezgodu i tražili u to vrijeme nepoznatog vozača, istog dana pronašli su napušteni audi, koji je sletio sa puta u kanal u Ulici vožda Karađorđa. Utvrđeno je da je taj audi učestvovao i u sudaru s fijestom", pojašnjavaju iz policije.

Uslijedile su provjere. Njima je ustanovljeno da je audi vozio Saša K., koji je potom nađen u jednom dubičkom lokalu, gdje nije bio u probranom društvu.

"Vozač S.K. je pronađen u jednom ugostiteljskom objektu, u društvu sugrađana B.M. (26) i M.U. (25). Potom je S.K. uhapšen, te je alko-testiranjem utvrđeno da je imao alkohola u organizmu, a bio je pozitivan i na droga-testu, na kojem je pozitivan bio i B.M." kazali su iz policije.

Time se policiji nametnuo dodatni posao, te je pretresen stambeni objekat koji koristi B.M., a ni tu policajci nisu dangubili.

"Pronađena je i oduzeta manja količina materije koja asocira na marihuanu", kazali su iz prijedorske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana