Uhapšen prevarant iz Banjaluke

Srna
Uhapšen prevarant iz Banjaluke

Banjaluka - Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka na osnovu Centralne potjernice Osnovnog suda Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali I.P./49/ iz Banjaluke zbog krivičnog djela prevare.

Ovo lice uhapšeno je juče i predato nadležnoj sudskoj policiji, saopšteno je iz CJB Banjaluka.

Nepoznati maskirani izvršilac juče je oko 21.10 časova izvršio razbojništvo u benzijskoj pumpi u banjalučkoj ulici Krajiških brigada, kada je uz prijetnju upotrebe pištolja od radnika pumpe otuđio 1.600 KM.

Policija je izvršila uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka i u toku je rad na pronalasku izvršioca i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Nepoznati izvršilac juče je iz dvorišta porodične kuće u ulici Nenada Kostića u Banjaluci otuđio automobil "golf četiri". Policija je tokom dana u toj istoj ulici pronašla vozilo, koje je vraćeno vlasniku, a u toku je rad na pronalasku izvršioca.

U toku noći 24. na 25. novembar nepoznati izvršilac iz dvorišta porodične kuće u mjestu Bukovica, opština Laktaši,  otuđio je putničko vozilo "golf", a policija je istog dana u Bukovici pronašla putničko vozilo. Po završetku uviđaja, vozilo je vraćeno vlasniku i u toku je rad na pronalasku izvršioca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana