Ухапшен преварант из Бањалуке

Срна
Ухапшен преварант из Бањалуке

Бањалука - Припадници Сектора криминалистичке полиције Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука на основу Централне потјернице Основног суда Бањалука ухапсили су лице чији су иницијали И.П./49/ из Бањалуке због кривичног дјела преваре.

Ово лице ухапшено је јуче и предато надлежној судској полицији, саопштено је из ЦЈБ Бањалука.

Непознати маскирани извршилац јуче је око 21.10 часова извршио разбојништво у бензијској пумпи у бањалучкој улици Крајишких бригада, када је уз пријетњу употребе пиштоља од радника пумпе отуђио 1.600 КМ.

Полиција је извршила увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука и у току је рад на проналаску извршиоца и расвјетљавању овог кривичног дјела.

Непознати извршилац јуче је из дворишта породичне куће у улици Ненада Костића у Бањалуци отуђио аутомобил "голф четири". Полиција је током дана у тој истој улици пронашла возило, које је враћено власнику, а у току је рад на проналаску извршиоца.

У току ноћи 24. на 25. новембар непознати извршилац из дворишта породичне куће у мјесту Буковица, општина Лакташи,  отуђио је путничко возило "голф", а полиција је истог дана у Буковици пронашла путничко возило. По завршетку увиђаја, возило је враћено власнику и у току је рад на проналаску извршиоца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана