Uhapšen jedan od osumnjičenih za ubistvo u Brčkom

Srna
Uhapšen jedan od osumnjičenih za ubistvo u Brčkom

Brčko - Brčanska policija uhapsila je dvadesetdvogodišnjeg G.R., koji se dovodi u vezu sa ubistvom Miloša Droce /23/ u naselju Grčica u Brčkom, rekao je danas portparol brčanske policije Halid Emkić.

Lice G.R. je jedan od dvojice odbjeglih mladića za kojima je policija raspisala potjernicu jer su juče učestvovali u tuči sa tragičnim ishodom.

Emkić je rekao novinarima da se nad G.R. vrši kriminalistička obrada, te da će tokom dana biti predat Tužilaštvu Brčko distrikta.

"Policija nastavlja potragu za još jednim licem čiji su inicijali M.B. /23/, koje se, takođe, dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ubistva", dodao je Emkić.

Prema njegovim riječima, nakon preduzetih istražnih radnji na rasvjetljavanju jučerašnjeg događaja u naselju Grčica, gdje je u tuči jedno lice smrtno stradalo, policijski službenici su identifikovali sve učesnike i prikupili veći broj dokaza i izjava lica.

"Dva lica koja su juče privedena pojaviće se kao svjedoci u postupku, dok se za sada odbjeglo, kao i lice lišeno slobode dovode u vezu sa krivični djelom ubistva", naveo je Emkić.

U tuči koja se juče oko 4.00 časa dogodila u Ulici Nikole Tesle u naselju Grčica nožem je izboden Miloš Droca, koji je podlegao povredama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana