Ухапшен један од осумњичених за убиство у Брчком

Срна
Ухапшен један од осумњичених за убиство у Брчком

Брчко - Брчанска полиција ухапсила је двадесетдвогодишњег Г.Р., који се доводи у везу са убиством Милоша Дроце /23/ у насељу Грчица у Брчком, рекао је данас портпарол брчанске полиције Халид Емкић.

Лице Г.Р. је један од двојице одбјеглих младића за којима је полиција расписала потјерницу јер су јуче учествовали у тучи са трагичним исходом.

Емкић је рекао новинарима да се над Г.Р. врши криминалистичка обрада, те да ће током дана бити предат Тужилаштву Брчко дистрикта.

"Полиција наставља потрагу за још једним лицем чији су иницијали М.Б. /23/, које се, такође, доводи у везу са извршењем кривичног дјела убиства", додао је Емкић.

Према његовим ријечима, након предузетих истражних радњи на расвјетљавању јучерашњег догађаја у насељу Грчица, гдје је у тучи једно лице смртно страдало, полицијски службеници су идентификовали све учеснике и прикупили већи број доказа и изјава лица.

"Два лица која су јуче приведена појавиће се као свједоци у поступку, док се за сада одбјегло, као и лице лишено слободе доводе у везу са кривични дјелом убиства", навео је Емкић.

У тучи која се јуче око 4.00 часа догодила у Улици Николе Тесле у насељу Грчица ножем је избоден Милош Дроца, који је подлегао повредама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана