Uhapšen državljanin Srbije osumnjičen za ubistvo

Srna
Uhapšen državljanin Srbije osumnjičen za ubistvo

Sarajevo - Pripadnici Jedinice granične policije Brčko lišili su slobode državljanina Srbije čiji su inicijali B.B. /49/ na osnovu potrage Policije Brčko distrikta zbog sumnje da je počinio ubistvo.

On je lišen slobode na Međunarodnom graničnom prelazu Brčko prilikom ulaska u BiH i predat je Policiji Brčko distrikta na dalje postupanje, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su na letu iz Zagreba lišili slobode državljanina SAD čiji su inicijali H. H. /43/ jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici zbog teške krađe.

Policijski službenici su na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Ljubljane lišili slobode državljanina BiH čiji su inicijali A. A. /26/, jer ga potražuje Opštinski sud u Bihaću zbog krađe.

H. H. je predat pripadnicima Sudske policije Istočno Sarajevo, a A. A. pripadnicima Sudske policije Kantona Sarajevo na dalje postupanje.

Policijski službenici Jedinice granične policije Izačić su lišili slobode državljanina BiH čiji su inicijali F.S. /28/, nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Bihaću zbog krađe.

F.S. je lišen slobode na ulazu u BiH, na Međunarodnom graničnom prelazu Izačić i predat je pripadnicima Sudske policije Bihać na dalje postupanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana