Ухапшен Бањалучанин који је пљачкао кладионице

nezavisne.com
Ухапшен Бањалучанин који је пљачкао кладионице

Бањалука – Бањалучка полиција ухапсила је Б.К. из Бањалуке, који се сумњичи да је у периоду од фебруара до маја опљачкао неколико кладионица на подручју града.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, у акцији кодног назива “Капа”, радећи на расвјетљавању кривичних дјела “Разбојништво”, полиција је предузела низ оперативних и истражних мјера и радњи које су, 27.05.2019. године, резултирале идентификовањем и хапшењем Б.К. из Бањалуке.

“Б.К. се сумњичи да је у периоду од фебруара до маја 2019. године, на подручју града Бањалуке и Лакташа, извршио четири кривична дјела 'Разбојништво' и једно кривично дјело 'Разбојништво' у покушају, јер је уз пријетњу употребе ножа према радницама спортских  кладионица и продавнице, отуђио новац, чиме је причинио материјалну штету у износу од око 4.000 КМ”, наведено је у саопштењу ПУ Бањалука.

Полицијски службеници су пронашли и изузели средство извршења кривичних дјела, а након комплетирања предмета, у току дана осумњичени ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

“Независне” незванично сазнају да је ухапшен Бранко Кнежевић (33).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана