Ударио у пежо и забио се у стуб

Сања Амиџић
Ударио у пежо и забио се у стуб

Чапљина - Марин Фрањичевић (22) из Зенице погинуо је у петак на путу Чапљина - Мостар у мјесту Тасовчићи када је BMW-ом ударио у "пежо 206", након чега се одбио и закуцао у стуб бензинске пумпе.

Несрећа се догодила два сата послије поноћи када је Фрањичевић, возећи из правца Чапљине, ударио у "пежо", за чијим воланом је била Клаудија. Ј. (25) из Чапљине.

Како сазнајемо, возач "пежоа" се највјероватније покушала укључити на магистрални пут прије BMW-а, али је возило наишло већом брзином и закачило "пежо". BMW се након удара одбио, а потом јако ударио у стуб оближње бензинске пумпе.

Према ријечима очевидаца који су се у тренутку несреће задесили на тој локацији, BMW дубровачке регистрације наишао је великом брзином према Мостару када се из приградског зеничког насеља Тасовчићи убацивао "пежо", регистарских ознака БиХ.

- Када је "пежо" изашао на пут, возач BMW-а наишао је брзо, покушао је избјећи возило, али није успио, због чега је закачио његов лијеви дио. Након удара одбио се на страну и ударио у стуб пумпе - испричао је један од очевидаца.

Фрањичевић је послије несреће давао знаке живота, али је због задобијених повреда преминуо у мостарској болници "Сафет Мујић".

У аутомобилу су, поред Фрањичевића, биле још двије дјевојке и мушкарац, који су због задобијених повреда смјештени у Центар ургентне медицине у Мостару.

У возилу "пежо 206" са Клаудијом су биле још три дјевојке, које су лакше повријеђене и ван животне су опасности.

Пригњечио га трактор

Милорад Јеремић (35) из Табаница код Зворника погинуо је у у том граду када је трактором "ИМТ 542" слетио с некатегорисаног пута у мјесту Тршићи и преврнуо се.

Јеремић је од куће отишао у четвртак и није се враћао. Родбина се послије неког времена забринула и почела да га тражи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана