Ударио голфом у дрво и погинуо

Горан Обрадовић
Ударио голфом у дрво и погинуо

Сарајево - Зухдија Кукуљац (61) из Сарајева погинуо је у саобраћајној несрећи која се јуче ујутро догодила у Приједорској улици у Сарајеву.

У МУП-у Кантона Сарајева су рекли да се несрећа догодила када је Кукуљац слетио с пута и ударио у дрво у дворишту испред зграде у Приједорској улици на броју 13.

Према незваничним информацијама, полиција сумња да је Кукуљцу позлило током вожње и да је највјероватније, прије него што је ударио у дрво, доживио срчани удар.

Дежурни тужилац је наредио да се обаве сва потребна вјештачења, као и да буде урађена обдукција тијела Кукуљца како би се знао тачан узрок смрти.

Један од очевидаца несреће испричао је да је видио "голф 2" како је скренуо са пута и попео са на тротоар и наставио да се вози према дворишту.

- Био сам се препао да ће улетјети у један од станова који су у приземљу, али је аутомобил ударио у дрво и зауставио се - испричао је поменути очевидац.

Он је појаснио да је возило ишло споро и када је ударило у дрво, нико није изашао из њега.

- Позвао сам одмах Хитну помоћ и полицију, који су веома брзо стигли. Љекари су извукли тијело из возила, али мушкарац није давао знаке живота - појаснио је наш саговорник.

У другој несрећи, која се догодила у Тутњевцима код Лакташа, погинуо Лука Лукић (40) из Лакташа.

До несреће је дошло када се Лукић, управљајући "ситроеном", сударио са камионом "ман", за чијим воланом се налазио Зоран Петковић (42) из Српца.

- Лукић је идући из правца Клашница према Прњавору, уласком у кривину недалеко од угоститељског објекта "Багрем", изгубио контролу над возилом и прешао у супротну траку и лијевом страном возила сударио се са камионом - појаснио је извор близак истрази.

Он је додао да је Лукић био запослен у компанији "м:тел" и у сриједу је био на задатку службеним возилом.

- Лукић је једно вријеме радио у Српцу, такође у "м:телу", али се прије неког времена пребацио у Бањалуку, јер му је ту запослена и супруга - истакао је наш извор.

Према његовим ријечима, иза Лукића је остало двоје малољетне дјеце.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Хана Врањешевић, која је наложила да се предузму сва потребна вјештачења како би се утврдио узрок несреће, а наложена је и обдукција настрадалог Лукића.

Један од очевидаца испричао је да је узрок несреће највјероватније неприлагођена брзина возача "ситроена", као и мокар коловоз, због којег је и изгубио контролу над возилом. Возачи истичу да се на овом дијелу пута често дешавају несреће јер је пут у веома лошем стању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана