Бугојно: Ножем у срце пресудио младићу

Nezavisne.com
Бугојно: Ножем у срце пресудио младићу

Бугојно - Незудин Силајџија (28) из Новог Травника осумњичен је да је у уторак вече ножем у срце убио четири године млађег Махира Имамовића из Прозора, сазнају "Независне".

Код осумњиченог за убиство, које се догодило на паркингу испред дискотеке "Планет", пронађен је нож за који се претпоставља да је њиме мучки убијен младић.

Из полиције Средњобосанског кантона су казали да је приведен и М.Д. (23), који је био са осумњиченим током туче испред дискотеке, те да полиција ради на утврђивању његове одговорности на овом случају.

Како сазнајемо, убиству су претходила гуркања у дискотеци између њих тројице и још неколико младића, псовке, а потом и физички обрачун на паркингу.

Мјештани Бугојна казали су да су те кобне ноћи младићи били у дискотеци, гдје се одржавао концерт једног познатог бх. пјевача.

"Махир је стајао са својим друштвом непосредно поред Незудина и његове екипе. Нису се међусобно познавали, Незудин је дошао у Бугојно само због концерта", испричао нам је младић који није желио да му наводимо име, да не би, како каже, имао проблема.

Он истиче да је Махирово друштво у гужви случајно закачило Незудина, што је њега изреволтирало те је почео са вријеђањем.

"Почела су обострана гуркања и псовке. Неколико минута послије Махир је са колегом изашао испред дискотеке, а на паркингу му је Незудин направио 'сачекушу'. Тукли су се неколико секунди, а потом је Незудин извадио нож и убо Махира право у груди", каже он, додајући да је након тога Незудин са још једним младићем побјегао.

Гости дискотеке који су стајали испред у вријеме туче кажу да се све одиграло брзо, те да нико није успио да спасе младића.

"Нико није могао да спријечи трагедију. Познавали смо Махира, био је изузетно добар младић, док Незудина у чаршији везују за дрогу и лоповлук", казали су они.

Исто су нам рекли и радници "Планета", који истичу да су у вријеме трагедије обезбјеђивали унутрашњост дискотеке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана