Ubila ljubavnika uz pomoć sina

Goran Obradović
Ubila ljubavnika uz pomoć sina

Bijeljina - Rada Todorović (41) i njen sin Mladen (24) iz Bijeljine priznali su u policiji da su sa više uboda nožem ubili Dragoljuba Vidovića (56) iz tog grada, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Bijeljina gdje su naveli njihove inicijale.

Prema nezvaničnim informacijama Todorovićeva i Vidović su duže vremena bili u ljubavnoj vezi.

U Centru javne bezbjednosti Bijeljina su dodali da je Vidovićeva supruga 21. avgusta prijavila policiji da je Vidović nestao i da se posljednji put iz kuće udaljio 18. avgusta.

Radnici jednog preduzeća prijavili su policiji 25. avgusta da su u neposrednoj blizini šljunkare na Pavlovića putu nalazi tijelo. Policija je izašla na lice mjesta, obavila uviđaj, a utvrđeno je da je u pitanju Dragoljub Vidović.

- Po naredbi tužioca 26. avgusta obavljena je obdukcija tijela i utvrđeno je da je Vidović ubijen sa devet uboda nožem i da su mu polomljena dva rebra - rekao je izvor blizak istrazi.

On je pojasnio da je poslije pronalaska tijela policija pokrenula istragu i saslušala više osoba. Tom prilikom utvrđeno je da su ubistvo počinili Rada i Mladen Todorović.

Naš izvor je pojasnio da su Vidović i Todorovićeva ranije zajedno radili u preduzeću "Meso produkt", kao i to da su duže vremena bili ljubavnici.

- Oni su dizali i neke zajedničke kredite koje je on vraćao, a ona je potrošila veći dio tog novca. Kada više nije imala koristi od njega ona ga je ostavila, ali on to nije mogao da podnese. I tokom veze su svađali, a poslije raskida on je odlazio kod nje i često su bili u sukobu - pojasnio je naš izvor.

Prema njegovim riječima Vidović je 18. avgusta otišao do nje kući u ulici Cara Uroša jedan u Bijeljini i odmah su ispred kuće počeli da se svađaju, a zatim su ušli unutra.

- Tu su nastavili svađu tokom koje je jedno od njih, a najvjerovatnije Rada, uzela je nož i ubola Vidovića više puta u grudni koš. Tom prilikom joj je i Mladen pomagao, te su mu pored uboda nožem i polomili rebra - rekao je naš izvor.

On je dodao da su oni tada kao u filmovima, tijelo umotali u najlon. Zatim su od rođaka uzeli automobil "audi" i tijelo stavili u gepek.

- Potom su ga odvezli desetak kilometara od kuće i izbacili u blizini šljunkare. Kada su se vratili kući pokušali su da očiste prtljažnik, ali nisu uspjeli u potpunosti. Potom su očistili i pod u kući, ali krevet nisu mogli da operu pa su ga bacili - istakao je pomenuti izvor.

Njih dvoje su zatim nož sakrili u kupatilu ispod kade. Kada je policija posumnjala da su oni ubili Vidovića, ubrzo su pronašli mnogo tragova u "audiju", kao i odbačeni krevet i nož kojim je počinjeno ubistvo. Automobil i drugi predmeti koji ih povezuju sa ubistvom dostavljeni su na vještačenja.

Pritvor

Policija je Radu i Mladena Todorovića poslije kriminalističke obrade predala u nadležnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

- Poslije ispitivanja dežurni tužilac će donijeti odluku o prijedlogu pritvora za njih - rekao je izvor iz istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana