U šumi kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog Amara Ramića?

Agencije
U šumi kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog Amara Ramića?

Tuzla - Beživotno tijelo Amara Ramića koji je nestao 2. maja ove godine pronađeno je sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle.

Ove informacije nezvanično prenosi portal “Tuzlanski.ba” pozivajući se na neimenovane izvore bliske istrazi, ali još uvijek nisu zvanično potvrđene.

Pomenuti portal, takođe nezvanično, navodi da je Ramić izvršio samoubistvo, a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja.

Zbog stanja u kojem je tijelo pronađeno, zvanično utvrđivanje identiteta biće obavljeno putem DNK analize. Kako navodi portal Klidž.ba kontaktirali su roditelje Amara Ramića, koji su potvrdili da su prepoznali odjeću, te da je najvjerovatnije riječ o Amaru.

Podsjećamo, Policijska uprava Tuzla sinoć je oko 18:50 sati zaprimila prijavu o pronalasku beživotnog tijela osobe na području Vršana kod Tuzle.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja. Na mjestu pronalaska tijela nalaze se pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i kantonalni tužilac.

Amar Ramić posljednji put je viđen 2. maja ove godine. Njegov izlazak iz stambene zgrade u kojoj je živio zajedno s roditeljima u naselju Brčanska Malta u Tuzli zabilježile su nadzorne kamere.

U njegovu potragu bili su uključeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Federalne uprave civilene zaštite, te članovi porodice i brojni prijatelji.

Više zvaničnih informacija trebalo bi da bude poznato nakon istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana