У шуми код Купреса пронађен претучен и везан мушкарац

faktor.ba
У шуми код Купреса пронађен претучен и везан мушкарац

Јајце - Педесетосмогодишњи Ибро Јаковљевић из Јајца, у уторак је пронађен тешко претучен и везан у шуми надомак Купреса, а због тежине повреда хоспитализован је у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву.

За наношење тешких повреда осумњичен је А.Д. за којим се трага. Полиција и тужилаштво проводе истрагу како би се утврдило шта се тачно дешавало у шуми између А. Д., за којим се трага и Јаковљевића.

Према незваничним информацијама, Јаковљевић је прво тешко претучен, а потом везан у дубокој шуми, пише "Фактор".

Према другој верзији догађаја, А. Д. је претученог и везаног Јаковљевића успут избацио из аутомобила.

Међутим, званичне потврде о овом догађају нема. Оно што је познато је то да је Јаковљевић успио да изађе из шуме и дође до рампе купрешке Шумарије.

Ту га је угледао шумар, који му је одвезао руке и скинуо љепљиву траку с уста, а потом позвао полицију.

Јаковљевић је до доласка полиције још некако стајао на ногама, али је био у веома тешком стању и повраћао.

Када су полицајци стигли, он им је, док је још био при свијести, испричао како га је А. Д. опљачкао, претукао и покушао убити. Након тога, његов нападач сјео је у "мерцедес" и одвезао се у непознатом правцу.

Повријеђени мушкарац је хитно превезен у Дом здравља у Купресу, а потом у травничку болницу, одакле је због тежине повреда одмах пребачен у Клинички центар Универзитета у Сарајеву.

"Пацијент је збринут на Клиници за неурохирургију", казали су кратко из КЦУС. Према незваничним информацијама, Јаковљевић је највише удараца задобио у главу.

Ником није јасно како је Јаковљевић из Јајца доспио у шуму код Купреса.

Претпоставља се да су се он и насилник одраније познавали, као и то да су мотив свега била њихова међусобна новчана дуговања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана