У саобраћајном удесу у Козардама тешко повријеђена жена

Срна
У саобраћајном удесу у Козардама тешко повријеђена жена

Источно Сарајево - Једно лице тешко је повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Рогатица – Подроманија у мјесту Козарде, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

До несреће је дошло у ноћи између недјеље и понедјељка када је возило "бмв 560л", којим је управљало лице чији су иницијали С.П. /32/ из Пала, слетјело с коловоза.

Том приликом повријеђена је жена чији су иницијали С.П. /61/ која се налазила на мјесту сувозача. Она је хоспитализована у Клиничко-болничком центру Фоча.

Полиција је на ски-стази Прача на Јахорини јуче затекла два лица из Кантона Сарајево која су ископавала електрични и телефонски кабал. Против ових лица чији су иницијали С.Х. и И.Ј. биће достављен извјештај надлежном тужилаштву.

У ноћи између 26. и 27. јула у кругу Алаџа џамије у изградњи у Фочи непознати извршилац или више њих каменом је разбио бочно стакло на теретном возилу. Полиција је извршила увиђај и у току је истрага.

У једној спортској кладионици у Миљевини лице чији су иницијали Р.С. металном цијеви поломио је екране на четири плазма телевизора и једном монитору, након чега је напустио објекат. Полиција га је привела и у току је документовање предмета.

Лице чији су иницијали Н.В. пријавило је да га је у мјесту Горњи Которац, у општини Источна Илиџа, напала група непознатих младића и узела му руксак са гардеробом и личним документима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана