U saobraćajnoj nesreći poginula jedna, povrijeđeno 7 osoba

Agencije
U saobraćajnoj nesreći poginula jedna, povrijeđeno 7 osoba

BEOGRAD- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 2.51 na obilaznici na Ibarskoj magistrali kod Železnika poginula je muška osoba od oko 45 godina, a sedmoro ljudi je povrijeđeno, uključujući četvorogodišnju djevojčicu.

Portparol Hitne pomoći dr Nada Macura, je rekla da su na teren po pozivu u izašle četiri ljekarske ekipe, koje su sve povrijeđene prevezli u Urgentni centar.

"Reč je o stranim državljanima registarskih tablica Bugarske i Makedonije", dodala je Macura.

Ona je istakla da je u nezgodi teško povrijeđena ženska osoba od oko 40 godina, koja je zadobila tešku povredu glave i prevezena je na reanimaciju Urgentnog centra.

"Među povređenima su i muškarac od oko 42 godine, koji je zadobio razderotinu glave, muškarac od oko 36 godina, zadobio povredu glave i leve potkolenice, zatim muškarac od oko 50 godina, koji je zadobio povredu glave, grudnog koša i stomaka, muškarac od oko 33 godine, sa povredom obe noge i stomaka i ženska osoba od oko 38 godina, koja je zadobila lakšu povredu glave i obe potkolenice. Devojčica je zadobila povredu glave i bila je ugruvana", rekla je Macura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana