У саобраћајној несрећи погинула једна, повријеђено 7 особа

Агенције
У саобраћајној несрећи погинула једна, повријеђено 7 особа

БЕОГРАД- У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у 2.51 на обилазници на Ибарској магистрали код Железника погинула је мушка особа од око 45 година, а седморо људи је повријеђено, укључујући четворогодишњу дјевојчицу.

Портпарол Хитне помоћи др Нада Мацура, је рекла да су на терен по позиву у изашле четири љекарске екипе, које су све повријеђене превезли у Ургентни центар.

"Реч је о страним држављанима регистарских таблица Бугарске и Македоније", додала је Мацура.

Она је истакла да је у незгоди тешко повријеђена женска особа од око 40 година, која је задобила тешку повреду главе и превезена је на реанимацију Ургентног центра.

"Међу повређенима су и мушкарац од око 42 године, који је задобио раздеротину главе, мушкарац од око 36 година, задобио повреду главе и леве потколенице, затим мушкарац од око 50 година, који је задобио повреду главе, грудног коша и стомака, мушкарац од око 33 године, са повредом обе ноге и стомака и женска особа од око 38 година, која је задобила лакшу повреду главе и обе потколенице. Девојчица је задобила повреду главе и била је угрувана", рекла је Мацура.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана