У пуцњави у Горњој Драгуњи код Тузле рањено мушкарац

avaz.ba
У пуцњави у Горњој Драгуњи код Тузле рањено мушкарац

Тузла - У догађају који се у суботу око 12.30 часова догодио у насељу Горња Драгуња код Тузле тешке тјелесне повреде задобио је Јерко Иванчевић (53) који је задржан на лијечењу у Универзитетско-клиничком центру Тузла.

Службенике Полиијске станице Исток ПУ Тузла о инциденту телефонским путем је обавијестила Бранкица И., ћерка Мије Мартиновића (74), који је пуцајући из пиштоља марке Црвена застава ранио Иванчевића у предјелу грудног коша.

У пријави је наведено како је Иванчевић најприје физички напао Мартиновића. Након пада на тло Мартиновић је пуцао из пиштоља и ранио Иванчевића. Рањеном Иванчевићу констатоване су тешке тјелесне повреде и он је задржан на лијечењу на Клиници за хирургију УКЦ-а Тузла, док су лијечници са Клинике за ортопедију констатовали лакше тјелесне повреде код Мартиновића.

Након што је напустио Универзитетско-клинички центар Мијо Мартиновић је ухапшен, а највјероватније ће бити осумњичен за кривично дјело убиство у покушају. Кантонали тужилац предложио је мјеру једномјесечног притвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана