У несрећи на путу Сански Мост-Кључ страдао младић поријеклом из Египта

nezavisne.com
У несрећи на путу Сански Мост-Кључ страдао младић поријеклом из Египта

Сански Мост - Абдулрахман Сабри (22) из насеља Велечево, надомак Кључа, смртно је страдао у саобраћајној несрећи која се догодила јучер у послијеподневним сатима у мјесту Красуље, на регионалном путу који повезује Сански Мост и Кључ.

Сабри је управљао ФИАТ пунтом, који се сударио са сеат ибицом, за чијим се управљачем налазио 58-годишњи мушкарац из Санског Моста, који је повријеђен у овом судару.

Такођер, повријеђена је и 15-годишњакиња из Санског Моста која се налазила у аутомобилу скупа с настрадалим Сабријем.

Како је рекао портпарол МУП-а УСК Але Шиљдедић, до судара два аутомобила дошло је након што је ФИАТ пунто, због неприлагођене брзине условима и стању пута, прешао у супротну коловозну траку и директно се сударио са другим аутомобилом који му је долазио у сусрет.

Од задобијених повреда Сабри је преминуо на лицу мјеста, док су повријеђени мушкарац и дјевојка збринути у Опћој болници у Санском Мосту.

Због тежине повреда, дјевојка је потом транспортована у Кантоналну болницу у Бихаћу.

Како незванично сазнајемо, настрадали младић је рођен у Каиру, главном граду Египта, али је имао бх. држављанство и живио је у Велечеву, одакле је поријеклом његова мајка.

У Ногометном клубу Подгрмеч из Санског Моста кажу како им се јавио прије седам дана са жељом да тренира и да су планирали да провјере његове фудбалске квалитете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана