У кафићу претучен жестоки бањалучки момак

Nezavisne.com
У кафићу претучен жестоки бањалучки момак

Бањалука - Припадници ЦЈБ Бањалука ухапсили су Бањалучане Т.Н. (35) и С.П. (36), јер су физички напали четрдесетосмогодишњег суграђанина, саоштено је из ЦЈБ Бањалука.

"Независне" незванично сазнају да је претучен Синиша Страживук, а да су за напад, који се догодио у угоститељском објекту "Wild Rose", осумњичени Тин Наумовић и Срђан Пердув.

Страживук, који је од раније познат полицији, претучен је јуче у 4.40 часова у Улици Раде Врањешевић у бањалучком насељу Борик, а нанесене су му повреде главе и тијела.

 "Истог дана, оперативним радом на терену, полицијски службеници су дошли до сазнања да се поменута лица сумњиче да су извршила кривично дјело, пронашли их и лишили слободе, те су предузели потребне мјере и радње на прикупљању чињеница битних за доказивање кривичног дјела", саопштила је Марија Маркановић, портпарол ЦЈБ Бањалука.

"Независним" је потврђено да су, након завршеног испитивања Наумовића и Пердува, уз сагласност дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Бањалука, они пуштени на слободу.

"По комплетирању и документовању предмета слиједи подношење извјештаја против њих за кривично дјело тешка тјелесна повреда", кажу наши извори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана