U centru Banjaluke premlaćena maloljetnica, policija traga za četiri djevojke

nezavisne.com
U centru Banjaluke premlaćena maloljetnica, policija traga za četiri djevojke

Banjaluka - Policija traga za četiri djevojke, najvjerovatnije maloljetne, a koje su u centru Banjaluke brutalno premlatile četrnaestogodišnjakinju.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" da su zaprimili prijavu u vezi sa ovim napadom, a koji se dogodio u banjalučkoj Ulici Veselina Masleše.

Ona je, ujedno, potvrdila da policajci preduzimaju sve što je potrebno na identifikovanju osumnjičenih, ali i rasvjetljavanju i utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Portal banjaluka.com u posjedu je i video-snimka na kojem se, kako navode, vidi brutalno premlaćivanje četrnaestogodišnjakinje, a što se dogodilo u subotu oko 21 sat u haustoru u centru Banjaluke.

Udaraju je rukama, ali i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se. Jedna od učesnica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana