У центру Бањалуке премлаћена малољетница, полиција трага за четири дјевојке

nezavisne.com
У центру Бањалуке премлаћена малољетница, полиција трага за четири дјевојке

Бањалука - Полиција трага за четири дјевојке, највјероватније малољетне, а које су у центру Бањалуке брутално премлатиле четрнаестогодишњакињу.

Марија Маркановић, портпарол Полицијске управе Бањалука, потврдила је за "Независне" да су запримили пријаву у вези са овим нападом, а који се догодио у бањалучкој Улици Веселина Маслеше.

Она је, уједно, потврдила да полицајци предузимају све што је потребно на идентификовању осумњичених, али и расвјетљавању и утврђивању свих околности овог догађаја.

Портал бањалука.цом у посједу је и видео-снимка на којем се, како наводе, види брутално премлаћивање четрнаестогодишњакиње, а што се догодило у суботу око 21 сат у хаустору у центру Бањалуке.

Ударају је рукама, али и вријеђају и шутају ногама, а потом захтијевају од ње да клекне и извини им се. Једна од учесница напада је захтијевала од нападнуте дјевојчице да јој пољуби ђон, а остале су се смијале.

У једном моменту жртва брише крв са усана док јој насилнице говоре да ће јој оне опрати крв и да се не брине. Премлаћена дјевојчица се на крају дрхтавим гласом извињава, и ту је крај видео-снимка. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана