У акцији “Лава” ухапшено једно лице, пронађена марихуана

Срна
У акцији “Лава” ухапшено једно лице, пронађена марихуана

Бањалука - Лице чији су иницијали Г.Д /53/ из Бањалуке ухапшено је у акцији кодног назива “Лава” због сумње да је неовлашћено набављало, држало и продавало опојне дроге, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Акција “Лава”, у којој је саслушано више лица, реализована је јуче и резултат је вишемјесечних активности под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, усмјерених на спречавање и откривање кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.


На основу наредбе надлежног суда, извршен је претрес стана и других просторија у Бањалуци које користи осумњичено лице и том приликом је пронађено и одузето више паковања зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, вага за прецизно мјерење, те други предмети погодни за паковање, конзумирање и даљу дистрибуцију опојних дрога.

Осумњичено лице ће данас, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога, бити спроведено у Окружно јавно тужилаштво Бањалука на даље поступање. /крај/ба/да

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана