У афекту Драшко Секулић избо ножем супругу?

Горан Обрадовић
У афекту Драшко Секулић избо ножем супругу?

Приједор - Драшко Секулић (41) из Приједора, који је у недјељу пијан ножем убио супругу Наташу Секулић, (37) предат је јуче у надлежност Окружног тужилаштва Бањалука.

Секулић је осумњичен да је у недјељу око 16 часова са четири убода ножем у стомак и грудни усмртио супругу. Убиству Наташе, са којом Драшко није живио у истом домаћинству, претходила је жестока свађа. Несрећна жена преминула је на путу до болнице.

Постоје двије верзије овог злочина, према једној он је дошао њеној кући са намјером да је убије, а по другој током свађе јој је отео нож из руку и избо је. Истрага ће утврдити шта се заиста десило.

Родбина и познаници Секулићеве кажу да она од августа прошле године није живјела са мужем, а да је узрок то што је Драшко често пио, а када је пијан, увијек је правио проблеме.

Извор близак истрази је појаснио да је Секулић прије злочина виђен у неколико приједорских кафана, гдје је пио алкохол, а нешто прије 16 часова отишао је до куће у којој његова супруга живи.

- Они су се ту поново жестоко посвађали и Наташа је у једном тренутку узела нож и потегла га према њему. Она није имала намјеру да га убоде, већ само да га отјера из куће. Међутим он јој је тај нож отео и у афекту је четири пута убо у грудни кош и стомак - појаснио је наш извор и додао да је послије хапшења утврђено да Секулић има 1,29 промила алкохола у крви.

Према причама комшија Наташе Секулић, Драшко је, од када не живе заједно, стално пуно пио, а потом би долазио код супруге и малтретирао је.

- Он је није тукао, већ би увијек долазио код ње и свађали би се. Тражио је да се помире и да поново живе заједно. Међутим, она то није хтјела, јер јој је досадило малтретирање - рекао је један од комшија.

Према његовим ријечима, Драшко је у недјељу прво позвао сина да види да ли је он код куће и када му је рекао да није, он се упутио према Наташи.

- Када је дошао, затекао ју је испред куће. Убрзо послије тога зачули су се свађа и јауци. Покушала је да побјегне, али ју је он више пута убо ножем и она је пала на праг испред куће. Неко од комшија је позвао полицију. Драшко није бјежао, већ је остао у кући док га нису ухапсили - испричао је наш саговорник.

Због свега овога постоји сумња да је Драшко планирао убиство.

Наташин отац Момир Вујичић рекао је да је током бракоразводне парнице Драшко стално малтретирао његову кћерку, а да је рочиште о разводу требало да буде ових дана у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана