У Приједору »пало« шест дилера

Срна
У Приједору »пало« шест дилера

Приједор - Припадници Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор на подручју одговорности овог центра ухапсили су шест лица у акцији сузбијања и спречавања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога "Кондор један".

Из овог центра је саопштено да су полицијски службеници у склопу акције извршили претресе на десет локација и лишили слободе лица чији су иницијали Ж.К. /35/, М.С. /41/, Р.Н. /42/, М.С. /39/, С.Л. /31/ и Е.К. /40/.

Полиција је у претресима пронашла и привремено одузела одређену количину марихуане, хероина, спида и ватреног оружје и муниције, те дигиталне ваге, средства за паковање опојне дроге, мобилне телефоне, СИМ картице и носаче СИМ картица који ће се у даљем поступку користити као докази против осумњичених лица.

Након документовања и комплетирања предмета, лица чији су иницијали Ж.К, М.С. и Р.Н. су на даље поступање бити спроведени у Окружно тужилаштво Бањалука, уз извјештај о почињеним кривичним дјелима неовлашћена производња и промет опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

У акцији су учествовали полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Центра и Јединице за подршку Приједор, а претходиле су јој вишемјесечне припреме са циљем прикупљање оперативних информација и доказа.

Акција "Кондор један" проведена је у сарадњи са надлежним тужилаштвом од 25. до 27. јануара 2015. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана