У Козарској Дубици сахрањен Бојан Миловановић

srpskainfo.com
У Козарској Дубици сахрањен Бојан Миловановић

Козарска Дубица - Бојан Миловановић (29), који је прије два дана убијен у Бањалуци, сахрањен је данас на градском гробљу Урије у Козарској Дубици.

Породица, пријатељи, комшије и многобројни грађани дошли су да се посљедњи пут опросте од младића за којег су сви имали само ријечи хвале, преноси портал Српскаинфо.цом

Поштен, вриједан и радан, тако га описују сви у родном мјесту, који нису могли да сакрију сузе и тугу када су сазнали за трагедију која је задесила породицу Миловановић.

Поводом овог трагичног догађаја начелник општине Козарска Дубица Раденко Рељић 19. октобар прогласио је даном жалости.

Подсјећања ради, Бојан Миловановић је преминуо од повреда задобијених у тучи прије двије ноћи у Бањалуци у којој је учествовало више особа.

Окружно јавно тужилаштво Бањалука предложио је Окружном суду у Бањалуци одређивање притвора за Горана Билчара (27) из Лакташа због сумње да је 18. октобра у Бањалуци убио Бојана Миловановића из Козарске Дубице тако што му је зарио шрафцигер у сљепоочницу.

Други осумњичени Марко Михајловић (27) из Бањалуке је, након испитивања, пуштен и у наставку кривичног поступка браниће се са слободе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана