Trostruki ubica iz Sanskog Mosta predat Tužilaštvu

Srna
Trostruki ubica iz Sanskog Mosta predat Tužilaštvu

Sanski Most - Tridesetosmogodišnji Muhamed Kadirić, koji je ubio trojicu prijatelja u mjestu Vrhpolje u Sanskom Mostu, predat je danas Tužilaštvu Unsko-sanskog kantona /USK/, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova USK.

Kadirić će najvjerovatnije biti zadržan još 24 časa kako bi ga ispitao tužilac koji rukovodi istragom, a s obzirom na težinu slučaja trebalo bi da mu bude predložen dalji pritvor.


Muhamed Kadirić lišen je slobode juče oko 15.00 časova u zaseoku Kadirići, u mjestu Vrhpolje, u Sanskom Mostu nakon što je ubio trojicu bliskih prijatelja.

Kako su za portal "Kliks" pojasnili u MUP-u USK, osumnjičeni je u pomoćnom objektu vlastite kuće sa trojicom prijatelja Elkazom Razićem, Safetom Kadirićem i Emirom Bajrićem konzumirao alkohol.

Nakon određenog vremena, a za sada iz još nepoznatih razloga, uslijedila je verbalna prepirka, da bi Muhamed Kadirić otišao po automatsku pušku i rafalnom paljbom ubio trojicu prijatelja.

Kadirićeve žrtve, sa kojima je bio čak i porodično vezan, pokušale su pobjeći, ali, im to nije uspjelo.

Tijela dvojice ubijenih pronađena su u objektu, dok je jedno bilo van objekta.

Nakon ubistva, Kadirić je otišao do komšije mehaničara i od njega tražio telefon da pozove policiju, da bi potom otišao u obližnji ugostiteljski objekat "Dukat", gdje je mirno dočekao policiju, koja ga je i lišila slobode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana