Тројица мушкараца одвела Тијану у Бањалуку?

Telegraf.rs
Тројица мушкараца одвела Тијану у Бањалуку?

Београд - На Фацебоок групи "Помозимо да се нађе Тијана Јурић" јуче је осванула непровјерена информација да је нестала дјевојка виђена у Републици Српској.

‘’Данас је неки црни BMW босанских таблица стао код моје куће и питао мог деду, јер је он био поред пута, где се иде ка Бањалуци. И деда је објаснио и звао те момке на ракију. Они су изашли и извели за собом једну цуру, сва је уплакана била, иста Тијана. Мени је одмах синуло и ја сам се њој обратила: "Еј, ти си ми нешто позната." Одмах је скочио један од оне тројице и рекао: "Идемо". И отишли су. Ја сам деди рекла да мислим да је то Тијана и бака није дозволила да деда зове полицију’’, наводи се у том коментару који је изазвао лавину реакција, преноси Телеграф.

Међутим, та порука је касније обрисана а ове странице. У међувремену, више од 500 грађана се самоиницијативно организовало и кренуло, мимо полиције и других истражних органа, у потрагу за несталом дјевојком.

Могућност да је Тијана отишла са дечком, њен отац одбацује и каже да се са ћерком посљедњи пут видио на њеној матури.

‘’Замолио бих ипак грађане да се самоинициативно не организују и не траже моју ћерку јер могу да штете истрази. Полиција, Жандармерија и све надлежне службе непрекидно раде на решавању отмице моје ћерке, а свака информација, детаљ, или било шта што може бити од помоћи да се моје дете нађе је веома важна. Помоћ у истрази понудило је и Министарство унутрашњих послова Белгије’’, рекао је Игор Јурић, Тијанин отац.

Малољетна Суботичанка нестала је у ноћи између 25. и 26. јула, а послије четири дана огласила се и суботичка полиција званичним саопштењем у којем се истиче да су полицијски службеници, по добијању пријаве, предузели хитне мјере и радње из своје надлежности у циљу проналажења Тијане.

Како тврде у полицији, због близине државне границе са Мађарском, одмах је остварен контакт са њиховим надлежним органима, као и Интерполом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана