Trojica muškaraca brutalno se iživljavala nad djevojkom s posebnim potrebama u Gradišci

Agencije
Trojica muškaraca brutalno se iživljavala nad djevojkom s posebnim potrebama u Gradišci

Gradiška - Grupa od trojice muškaraca objavila je fotografiju na kojoj obučeni poziraju sa golom djevojkom M.Z. (23) iz Gradiške. M.Z. je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama.

Prema saznanjima Alo.rs  S.G (25), L.Š. (26) i za sada treći nepoznat muškarac, svi iz Gradiške u Republici Srpskoj, iskoristili su M.Z. (23) iz tog mjesta koja radi kao konobarica i objavili selfije na kojima zajedno poziraju obučeni, dok je djevojka gola. Fotografija koja se širila inboksom na Fejsbuku, šokirala je javnost. Kako se saznaje od mještana Gradiške, većina njih na fotografiji je poznata javnosti.

“Djevojka je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama. Strašno je to što su uradili. Dvojicu znam, u pitanju je S.G. (25) i L.Š. (26), dok mi je treći muškarac nepoznat”, rekao je za Alo.rs jedan mještanin  Gradiške koji tvrdi da je L.Š. odranije poznat policiji.

Pretpostavlja se da je jedan od prisutnih muškaraca želio da se “pohvali” i da je fotografija na taj način dospjela u javnost.

Slučaj koji je zgrozio javnost, jer se radi o iživljavanju nad nemoćnim licem, proslijeđen je danas MUP-u Republike Srpske, nezvanično se saznaje. Za sada nije poznato da li su muškarci imali seksualni kontakt sa djevojkom ometenom u razvoju.

Fotografije zbog osjetljivosti sadržaja nećemo objaviti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana