Три лица погинула у двије саобраћајне несреће

Срна
Три лица погинула у двије саобраћајне несреће

Бањалука - Три лица су погинула у двије саобраћајне несреће које су се догодиле на подручју општина Мркоњић Град и Челинац.

Мотоциклиста Милан Цвијановић (45) из Бањалуке погинуо је у саобраћајној несрећи на магистралном путу Бањалука-Јајце у мјесту Бочац, која се догодила јуче у 18.25 часова, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

У овој саобраћајној несрећи учествовао је аутобус аутопревозника "Глобтурс", којим је управљао Јако Шкоро (62) из Ливна.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Тања Мрђа са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Мркоњић Град.

Тужилац је наредила да се предузму све истражне мјере и радње на утврђивању околности ове саобрађајне несреће, а наређена је и обдукција тијела страдалог у Завода за судску медицину Републике Српске.

У саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ у 19.40 часова на пружном прелазу у мјесту Горњи Вијачани, општина Челинац, погинули су Жељка Боројевић (29) и Душан Божић (50), обоје из Бањалуке, који су се налазили у аутомобилу голф.

Аутомобил голф је на пружном прелазу ударио теретни воз који је саобраћао на релацији Бањалука-Добој.

Увиђај је обавила дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Тања Мрђа заједно са припадницима Полицијске станице Челинац.

Тужилац је наредила да се предузму све истражне мјере и радње на утврђивању околности ове саобрађајне незгоде, а наређена је и обдукција тијела страдалих у Завода за судску медицину Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана