Tri državljanina Srbije osumnjičena za napad na člana UO Alumine

Srna
Tri državljanina Srbije osumnjičena za napad na člana UO Alumine

Zvornik - Zvornička policija podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv tri državljanina Srbije, M.R. (34), J.G. (22) i N.P. (45) zbog sumnje da su 29. Januara napali člana Upravnog odbora kompanije "Alumina" Mileta Matića nakon čega su napustili Srpsku.

Portparol zvorničke Policijske uprave Miljan Bobar je na konferenciji za novinare rekao da je izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška povreda podnesen protiv državljana Srbije, te naveo da MUP Republike Srpske nastavlja sa preduzimanjem mjera i radnji da bi ova lica bila uhapšena.

On je dodao da su ove osobe osumnjičene da su u ponedjeljak, 29. januara, u 16.30 časova u Ulici patrijarha Pavla u Zvorniku fizički napala M.M.

Srna nezvanično saznaje da su Matića fizički napala osumnjičena lica Miroslav Radivojević, Jovan Garić i Nebojša Petrović.

Matić je, nakon brutalnog fizičkog napada ispred zgrade u kojoj stanuje, zbog teških povreda prevezen na liječenje na Vojnomedicinsku akademiju u Beograd, gdje se i dalje nalazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana