Три аута у Требињу горјела за два мјесеца

nezavisne.com
Три аута у Требињу горјела за два мјесеца

Требиње - Пожар на аутомобилу опел корса избио је у петак рано ујутру у Жичкој улици у требињском насељу Брегови, потврђено је у Полицијској управи Требиње, а према незваничним сазнањима, аутомобил је власништво Љиљане Т., која је запослена у Пореској управи Требиње.

Како незванично сазнајемо, пожар на аутомобилу је највјероватније подметнут, али тачне детаље ће показати истрага. Повријеђених није било.

Према непотврђеним информацијама, и њен супруг Д.Т. је такође упосленик Пореске управе Требиње.

“Пожар, који је избио у петак око три часа ујутро, угасили су требињски ватрогасци, а штете на другим возилима и објектима није било”, саопштено је у ПУ Требиње.

Истакли су да је полиција обавила увиђај, те да ће више информација о узроцима пожара бити познато након вјештачења.

У Окружном јавном тужилаштву Требиње су казали да су службеници ПУ Требиње, по налогу тужиоца, извршили увиђај.

“Извршен је увиђај на лицу мјеста, изузети су одређени трагови, који ће бити послати на вјештачење како би се са сигурношћу утврдио узрок пожара”, истакли су у Тужилаштву.

Подсјећања ради, половином јула је горио аутомобил рено кило у власништву М.Ч., који, према незваничним информацијама, ради на мјесту инспектора требињске јединице Пореске управе, а чији узрок још није познат.

Крајем јуна ове године у овом граду плануо је и аутомобил опел астра у власништву полицајца Едиса Пашића из Полицијске управе Требиње, како су “Независне” тада писале, а то је била и прва паљевина забиљежена у овој години.

Како је тада саопштено, Пашићево возило је непознато лице, или више њих, намјерно запалило, јер је након извршеног увиђаја у ПУ Требиње потврђено да ће непознатом починиоцу бити документовано кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Како су “Независне” раније писале, паљевине аутомобила у Требињу прије неколико година биле су учестала појава, које су рађене из осветољубивости, па су чак аутомобили дизани у ваздух, али је, како је тада речено, полиција успјела сузбити ову појаву проналазећи и кажњавајући починиоце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана