Trenutno stabilno stanje povrijeđene Banjalučanke

Agencije
Trenutno stabilno stanje povrijeđene Banjalučanke

Banjaluka - Zdravstveno stanje pedesetdvogodišnje Banjalučanke B.K, koju je jutros fizički povrijedio sugrađanin, trenutno je stabilno, a detaljnije prognoze su preuranjene, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.

Banjalučanka je jutros u 7.40 časova primljena u UKC Republike Srpske sa dominantnom povredom glave, potresom mozga i povredama petog vratnog pršljena.

Šezdesetšestogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali S.M. uhapšen je zbog sumnje da je jutros u 7.15 časova u Ulici Svetozara Markovića u ovom gradu fizički napao i povrijedio sugrađanku B.K. /52/, rečeno je ranije Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Slobodan Marković (56) iz Banjaluke, bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća, uhapšen je jutros zbog sumnje da je bejzbol palicom pretukao 52- godišnju sugrađanku, saznaje portal "srpskacafe.com".

Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka napad se dogodio jutro oko sedam časova u podzemnoj garaži zgrade u ulici Svetozara Markovića u Banjaluci, a napadač je uhapšen samo par minuta nakon prijave.

– Zbog sumnje da ju je povrijedio slobode je lišen S. M. (56) iz Banjaluke, dok je žena prevezena u Univerzitetski klinički centar RS na dalje liječenje. Policijski službenici izvršili su uviđaj i izuzeli sve predmete i tragove, bitne za rasvjetljavanje navedenog događaja – rekla je portparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Prema pisanju ovog portala, motiv napada je bio novčani dug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana