Тренутно стабилно стање повријеђене Бањалучанке

Агенције
Тренутно стабилно стање повријеђене Бањалучанке

Бањалука - Здравствено стање педесетдвогодишње Бањалучанке Б.К, коју је јутрос физички повриједио суграђанин, тренутно је стабилно, а детаљније прогнозе су преурањене, речено је Срни у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске у Бањалуци.

Бањалучанка је јутрос у 7.40 часова примљена у УКЦ Републике Српске са доминантном повредом главе, потресом мозга и повредама петог вратног пршљена.

Шездесетшестогодишњак из Бањалуке чији су иницијали С.М. ухапшен је због сумње да је јутрос у 7.15 часова у Улици Светозара Марковића у овом граду физички напао и повриједио суграђанку Б.К. /52/, речено је раније Срни у Центру јавне безбједности Бањалука.

Слободан Марковић (56) из Бањалуке, бивши директор Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа, ухапшен је јутрос због сумње да је бејзбол палицом претукао 52- годишњу суграђанку, сазнаје портал "srpskacafe.com".

Како је потврђено у ЦЈБ Бањалука напад се догодио јутро око седам часова у подземној гаражи зграде у улици Светозара Марковића у Бањалуци, а нападач је ухапшен само пар минута након пријаве.

– Због сумње да ју је повриједио слободе је лишен С. М. (56) из Бањалуке, док је жена превезена у Универзитетски клинички центар РС на даље лијечење. Полицијски службеници извршили су увиђај и изузели све предмете и трагове, битне за расвјетљавање наведеног догађаја – рекла је портпарол ЦЈБ Бањалука Марија Маркановић.

Према писању овог портала, мотив напада је био новчани дуг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана