Требињац пријетио смрћу бившој дјевојци и њеној мајци

Н. Б.
Требињац пријетио смрћу бившој дјевојци и њеној мајци

Требиње - Слободан К. (30) из Требиња ухапшен је због сумње да је пријетио смрћу бившој дјевојци, а терете га да је пријетио и њеној мајци, сазнаје “Глас Српске”.

У Полицијској управи Требиње рекли су, наводећи иницијале, да осумњиченог терете за прогањање и угрожавање безбједности. Претресом његове куће полиције је пронашла већу количину наоружања. Он је, како сазнајемо, дуго времена пријетио бившој дјевојци са којом је био у љубавној вези три године.

- Он је у више наврата узнемиравао дјевојку која није жељела да се помири са њим, што није желио да прихвати. Пратио ју је, и стално је звао телефоном. Хтио је да се састану, али она није хтјела ни да чује. Након пријетњи, дјевојка је позвала полицију - рекао је извор “Гласа Српске”.

Тридесетогодишњак је ухапшен убрзо након пријаве.

- Претресом његове куће у Берковићима пронашли смо и одузели шест пушака и мању количину муниције. Теретимо га и за недозвољену производњу и трговину оружјем - навели су из ПУ Требиње и додали да је осумњичени након испитивања предат у надлежност Окружног тужилаштва у Требињу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана