Trebinjac napao policajca i nanio mu teške tjelesne povrede

Srna
Trebinjac napao policajca i nanio mu teške tjelesne povrede

Trebinje - Trebinjac čiji su inicijali Đ.R. /32/ lišen je slobode nakon što je fizički napao policijskog službenika i nanio mu teške tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Trebinje.

Policajac je zadobio prelom skočnog zgloba desne noge nakon što mu je sinoć u 23.50 časova prilikom upostavljanja javnog reda i mira Đ.R. prišao i udario ga nogom.


U saopštenju PU Trebinje se navodi da su policijski službenici nakon prijave o narušavanju javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta "Centar" u Ulici Vojvode Stepe Stepanovića izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice čiji su inicijali S.B. kako fizički napada i vrijeđa druga lica.

"Prilikom uspostavljanja javnog reda i mira, lice Đ.R. je napalo policijskog službenika koji je prilikom pada zadobio teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Licu S.B. izdat je prekršajni nalog za počinjene prekršaje tuča i fizički napad i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, a protiv lica Đ.R, nakon kompletiranja predmeta biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Ovo je prvi napad na policijskog službenika za prvih devet mjeseci ove godine na području Hercegovine, dok ih je u istom periodu prošle godine bilo osam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana