Требињац напао полицајца и нанио му тешке тјелесне повреде

Срна
Требињац напао полицајца и нанио му тешке тјелесне повреде

Требиње - Требињац чији су иницијали Ђ.Р. /32/ лишен је слободе након што је физички напао полицијског службеника и нанио му тешке тјелесне повреде, саопштено је из Полицијске управе /ПУ/ Требиње.

Полицајац је задобио прелом скочног зглоба десне ноге након што му је синоћ у 23.50 часова приликом упостављања јавног реда и мира Ђ.Р. пришао и ударио га ногом.


У саопштењу ПУ Требиње се наводи да су полицијски службеници након пријаве о нарушавању јавног реда и мира испред угоститељског објекта "Центар" у Улици Војводе Степе Степановића изашли на лице мјеста гдје су затекли лице чији су иницијали С.Б. како физички напада и вријеђа друга лица.

"Приликом успостављања јавног реда и мира, лице Ђ.Р. је напало полицијског службеника који је приликом пада задобио тешке тјелесне повреде", наводи се у саопштењу.

Лицу С.Б. издат је прекршајни налог за почињене прекршаје туча и физички напад и ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, а против лица Ђ.Р, након комплетирања предмета биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је починио кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене радње.

Ово је први напад на полицијског службеника за првих девет мјесеци ове године на подручју Херцеговине, док их је у истом периоду прошле године било осам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана